ΓΙΑ
ΕΠΙΚΑΛΥΨΕΙΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ
ΣΕ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ...
ΝΑ
ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΥΝΤΑΓΗ:
ΥΛΙΚΑ:
1
ΚΙΛΟ ΑΧΝΗ
2
ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ
ΜΙΣΗ
ΚΟΥΠΑ ΓΛΥΚΟΖΗ
¼
ΚΟΥΠΑΣ ΝΕΡΟ
2
ΒΑΝΙΛΙΕΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΡΙΧΝΟΥΜΕ
ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΑΡΟΛΑΚΙ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΛΥΚΟΖΗ
ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ.ΣΤΗΝ
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ.ΜΟΛΙΣ
ΛΙΩΣΕΙ Η ΓΛΥΚΟΖΗ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΦΩΤΙΑ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΧΝΗ,(ΠΕΡΙΠΟΥ
ΤΑ 900ΓΡ. ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΛΙΓΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΣΕ
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ
ΧΕΡΙΑ Η ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ) ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ
ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΟΖΗ..ΤΑ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ
ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΙΤΣΑ, ΚΑΙ ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΧΝΗ...
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgeLlh9xB8JCJAbp9E59Umhr_9Qwxm9ppxHQGjlTWDOB3ErPI-SzJ_ps0Y8i_iocXCrTYeos97JZUJZKJ0exFlO0uAgJSVXSL3ztYs-Ggsdg-oU_QvuxHPr68EDl7NoxFzVo9MDXVM5fu4z/s320/Photo-0017.jpg)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου