ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ...
ΤΑ ΥΛΙΚΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
-1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ
-1 ΦΛ. ΖΑΧΑΡΗ
-1 ΦΛ. ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
-3-4 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ
-ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΦΥΛΛΑ Η ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
ΤΗΝ ΄΄ΝΤΥΝΟΥΜΕ΄΄ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ, ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΩΝΤΑΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ Η ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ...(ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΖΕΙ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ 1-2 Κ. ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ)
ΤΕΛΟΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ, ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ...
ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ.ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Η ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΛΑ..
ΤΗΝ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180οc
ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ......
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΙ ΚΑΝΕΛΑ!!!!!
ΤΑ ΥΛΙΚΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
-1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ
-1 ΦΛ. ΖΑΧΑΡΗ
-1 ΦΛ. ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
-3-4 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ
-ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΦΥΛΛΑ Η ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
ΤΗΝ ΄΄ΝΤΥΝΟΥΜΕ΄΄ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ, ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΩΝΤΑΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ Η ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ...(ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΖΕΙ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ 1-2 Κ. ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ)
ΤΕΛΟΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ, ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ...
ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΑΨΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ.ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Η ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΛΛΑ..
ΤΗΝ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 180οc
ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ......
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΚΙ ΚΑΝΕΛΑ!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου