Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

ΤΟΥΡΤΑ!!!!!!!















ΥΛΙΚΑ:

3 ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ (ΕΤΟΙΜΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Ή ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ):

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ:

- 1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ
- 1 ΠΟΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΗ
- 1 ΒΑΝΙΛΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:

- 400gr ΝΟΥΤΕΛΑ
- 200gr ΣΑΝΤΙΓΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ:

- 1 ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
- 100gr ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
- 20gr ΒΟΥΤΥΡΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ 2Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΣΤΟ ΓΛΑΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ,ΟΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΗ ΣΤΟΛΙΣΑ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΚΟΥΔΑΚΟ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ..(ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ) 

ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ:

- MALTESERS
- ΠΟΥΡΑΚΙΑ
- ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ ΖΑΧΑΡΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ ΜΕ ΤΗ ΝΟΥΤΕΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 2-3 ΩΡΕΣ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΤΑΣ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΛΕΠΤΑ, ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΡΟΠΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙΑ ΜΑΣ. ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ 1ο ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 2ο ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΠΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ. ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΛΙΓΟ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΑΣΟ, ΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΩΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΤΟ ΓΛΑΣΟ.
ΚΑΤΟΠΙΝ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΑΣΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ...
ΕΓΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑ ΤΑ ΠΟΥΡΑΚΙΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ, ΤΑ MALTESERS ΚΥΚΛΙΚΑ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου