ΥΛΙΚΑ:
-1 ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ
- 300gr ΙΝΔΙΚΗ ΚΑΡΥΔΑ
-300gr ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ. ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΩΡΑ... ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ... ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΜΕ ΕΝΑ - ΕΝΑ ΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ... ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ....ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου