Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ



ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΛΥΨΕΙΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ



ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ...

ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΥΝΤΑΓΗ:

ΥΛΙΚΑ:

1 ΚΙΛΟ ΑΧΝΗ
2 ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ
ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΓΛΥΚΟΖΗ
¼ ΚΟΥΠΑΣ ΝΕΡΟ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΑΡΟΛΑΚΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΛΥΚΟΖΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ.ΜΟΛΙΣ ΛΙΩΣΕΙ Η ΓΛΥΚΟΖΗ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΧΝΗ,(ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ 900ΓΡ. ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΛΙΓΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Η ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ) ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΟΖΗ..ΤΑ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΙΤΣΑ, ΚΑΙ ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΧΝΗ...

ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ..ΕΠΕΙΣΗΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΟΥΜΕ...









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου